Uitschrijving praktijk – Huisartsenpraktijk Lambertus – Venlo-Blerick
Leeuwerikplein 1 B 5922 VL Venlo-Blerick
Header afbeelding

Uitschrijving praktijk

Overschrijving naar nieuwe huisarts

Indien u heeft besloten om onze huisartsenpraktijk te verlaten, verzoeken wij u vriendelijk dit door te geven via het wijzigingsformulier op onze website of telefonisch aan de assistente. Wij gaan uw dossier dan klaarmaken, zodat deze overgedragen kan worden aan uw nieuwe huisarts. Als u het wijzigingsformulier gebruikt om een uitschrijving uit de praktijk door te geven, dan verzoeken wij u om de praktijkgegevens van de nieuwe huisarts te vermelden bij de opmerkingen.

Wij kunnen uw dossier pas doorsturen, nadat u zich officieel bij ons heeft uitgeschreven. Tot die tijd zullen wij uw dossier niet versturen, ook niet als uw nieuwe huisarts daar om vraagt bij ons. Het is dus uw eigen verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat de overgang naar een nieuwe huisarts soepel verloopt!

Indien u zich elders inschrijft, maar zich niet officieel bij ons uitschrijft, heeft uw nieuwe huisarts geen toegang tot uw medisch dossier. Dit is een zeer onwenselijke situatie.

» Denkt u er ook aan bij een volgend ziekenhuisbezoek door te geven dat u een nieuwe huisarts heeft? Anders blijven wij in de toekomst de brieven van uw specialist ontvangen en wordt uw nieuwe huisarts niet op de hoogte gehouden van de controles in het ziekenhuis.

» Denkt u er ook aan bij uw apotheek door te geven wie uw nieuwe huisarts is? Anders blijven wij in de toekomst terugkoppelingen krijgen van de apotheek wanneer u medicijnen ophaalt en is uw nieuwe huisarts niet op de hoogte van uw actuele medicatiegebruik.