Online regelen / Uw dossier inzien – Huisartsenpraktijk Lambertus – Venlo-Blerick
Leeuwerikplein 1 B 5922 VL Venlo-Blerick
Header afbeelding

Online regelen / Uw dossier inzien

Op onze website kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in op het patiëntenomgeving en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Naast het portaal zijn ook andere vormen van zorg op afstand mogelijk. Hieronder een toelichting:

Zelf-triage: voordat u de praktijk belt, kijk eerst zelf op de website van Thuisarts. Dit is een betrouwbare website, die door onze assistentes ook wordt gebruikt om zelfzorg adviezen te geven.

Inzien uitslagen laboratoriumonderzoek: u kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, urine etc. bekijken in de patiëntomgeving van het ziekenhuis, of in de patiëntenomgeving op onze eigen website. Heeft u vragen over uw uitslagen? Stuur ons dan gerust een bericht.

Uw dossier inzien: log in op de patiëntenomgeving en bekijk aantekeningen / afspraken die de huisarts heeft genoteerd na uw laatste bezoek of telefonisch contact.

Afspraken afzeggen: log in op de patiëntenomgeving om uw afspraak te verwijderen.

Aanvragen herhaalrecepten: log in op de patiëntenomgeving en kies uit uw medicatielijst de medicatie die u wilt herhalen. Lukt dit niet? Bel dan (24 uur per dag) de praktijk en kies 2 voor de receptenlijn. Spreek een bericht in met uw naam, geboortedatum en de medicijnen die u wilt bestellen.

Bericht sturen / E-consult: log in op de patiëntenomgeving en typ uw bericht aan de huisarts. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje / wond te laten beoordelen. Wij vragen u vooral gebruik te maken van het portaal, omdat mailen met de praktijk minder veilig is: uw mail kan onderschept worden of verkeerd terecht komen. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Thuis meten: voor sommige metingen hoeft u niet perse naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten of op advies van uw arts, 24 uur lang uw bloeddruk monitoren (wij lenen u hiervoor een meter uit). Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.

Hulp nodig bij het gebruik van de patiëntenomgeving? Klik hier voor meer informatie.